Ontvang onze aanbiedingen en informatie over onze nieuwe producten:  Inschrijven voor onze nieuwsbrief

menu

Levering aan huis

Het pakket komt toe op het adres dat u ons heeft meegedeeld. Indien u uw pakket op een ander leveringsadres wenst te ontvangen, kunt u dat aangeven op het moment dat u uw persoonsgegevens ingeeft. Indien uw artikelen meteen beschikbaar zijn, bedraagt de gemiddelde leveringstermijn 8 tot 12 dagen.

Levering in een ophaalpunt

Dit is de handigste leveringsformule om uw pakket te laten leveren waar en wanneer u dat wenst. Ideal Praktijk biedt u de mogelijkheid om uw pakket te laten leveren in één van de talrijke ophaalpunten in België tegen betaling van een supplement van € 2.99 per bestelling.
Hoe? Op het ogenblik dat u uw bestelling plaatst, kiest u de leveringswijze “Levering in een ophaalpunt”. Afhankelijk van de postcode die u ingeeft, stellen wij u de dichtstbijzijnde ophaalpunten in uw buurt voor. U hoeft alleen nog een keuze te maken.

Levering op thuisadres

De bestelling wordt verstuurd naar het adres dat u ons heeft meegedeeld tegen betaling van een vaste deelname in de behandelingskosten van de bestelling (verzending, verpakking, klaarmaken van het pakket…) van € 6.99. Reken 8 tot 12 dagen leveringstermijn.

Bovenkant van de pagina