IDEAL PRAKTIJK-promotiecode


Ontdek regelmatig op deze pagina nieuwe promotiecodes met variërende, verrassende en leuke cadeaus.

De 2 isotherm tassen

De 2 isotherm tassen GRATIS bij uw bestelling*. Denkt u eens in, een dagje naar het strand of een trektocht door de bergen, of gewoon een picknick: met deze 2 isotherm tassen kunt u al uw eet- en drinkwaren op de gewenste temperatuur bewaren. Met hun isolerende voering en hermetisch sluitsysteem bieden zij een zeer efficiënte thermische barrière tegen warmte in de zomer en tegen kou in de winter.

Zo blijven uw vruchtensappen ook in de felle zon heerlijk koel. En uiteraard zijn de 2 tassen ook heel erg nuttig om boodschappen te doen of het vieruurtje van uw kleinkinderen in mee te nemen… Grijp er niet naast!

Kenmerken van de tassen:
- Isotherm
- Ergonomisch
- Praktisch
- 2 afmetingen : 13,5 liter + 4,7 liter
- 1 Uitbreidbare Isotherm tas : Hoogte: 16 tot 31 cm

*Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

Geschenkcode van de maand: M6WB

Ontdek het aanbod van de maand!

De vier elementen van Nymphéa

De vier elementen van Nymphéa Gratis bij bestelling. Om uw badkamer in te richten : Het is een feit: geluk, daar werk je al van 's ochtends aan, in het geheim in de badkamer. In de aangename sfeer van deze ruimte geniet u van uw eerste ontspannende momenten van de dag. Enkele geraffineerde voorwerpen maken van deze plek een vredig oord waar intimiteit rijmt met innerlijke rust. En de hele dag wordt erdoor verlicht ... Mis deze prachtige Set Nymphéa niet, want hij is even ingenieus als mooi!

Samenstelling van de vier elementen van Nymphéa :
Zeepdispenser
- U kunt hem bijvullen, zodat hij een alternatief kan zijn voor een stuk zeep.
- Afmetingen: hoogte: 10,5 cm. Diameter: 8 cm. Inhoud: 350 ml.
Beker
- U kunt het gebruiken om uw mond te spoelen, maar het is ook bijzonder handig om er nachtcrème of make-upaccessoires in op te bergen.
- Afmetingen: hoogte: 10,5 cm. Diameter: 8 cm. Inhoud: 350 ml.
Tandenborstelhouder
- Niets slingert nog rond. De tandenborstels en tandpasta van heel de familie zijn perfect opgeborgen.
- Afmetingen: hoogte: 10,5 cm. Diameter: 8 cm. Inhoud: 350 ml.
Zeepbakje
- Gedaan met zeep die over de rand van de wastafel schuift. De zeep kan voortaan goed uitlekken en is dus altijd droog en klaar voor gebruik.
- Afmetingen: 11,5 cm lang, 8 cm breed en 3 cm hoog.

Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

Geschenkcode: K6WB


Geweldige pannenkoekenpan + houten spatel

Geweldige pannenkoekenpan + houten spatel GRATIS bij uw bestelling*. Als keukenprins(es) weet u het beter dan wie ook: de bereiding van een heerlijke pannenkoek hangt van maar twee dingen af. Het ene is uw geheime recept, het andere de koekenpan waarmee u hem klaarmaakt. Met de pan die IDEAL Praktijk speciaal voor Maria-Lichtmis (en voor u) heeft geselecteerd, hebt u een hulpmiddel in handen waarmee uw baktalent volledig tot zijn recht komt. Licht en goed in balans is het dé pannenkoekenpan bij uitstek, een perfect keukengerei om flensjes, crêpes en pannenkoeken prachtig goudbruin te bakken. Voor een pannenkoekenfeest waar groot en klein blij van wordt! Mis ze dus niet!

Voordelen van de pannenkoekenpan:
- De vlakke, niet vervormende bodem zorgt voor maximaal contact met de kookplaat: de temperatuurstijging verloopt snel en de warmte wordt gelijkmatig verdeeld.
- Keramische antiaanbaklaag
- Geschikt voor alle warmtebronnen: Inductie, Vitrokeramisch, Elektrisch, Gas en Halogeen
- De steel is van bakeliet, dat bekend staat om zijn isolerende kwaliteiten, en kan worden verwijderd zodat de pan minder ruimte inneemt
- De spatel helpt om pannenkoeken te draaien, op te stapelen of ze voorzichtig op een bord te leggen
- De lage randen maken het gemakkelijker om pannenkoeken in de lucht te laten draaien

Recept Pannenkoekentaart:
- Pannenkoekenbeslag: 1 snufje zout, 400 g suiker, 2 liter melk, 6 eieren, 1 kg bloem.
- Voor de taart: 500 g kwark, 1 pot jam naar keuze.
- Stap 1: Schenk de bloem en suiker in een kom en maak een kuiltje. Voeg de eieren en het zout toe. Voeg geleidelijk de melk toe tot er een dik, glad beslag ontstaat. Bak ongeveer 50 dunne pannenkoeken.
- Stap 2: Leg 2 pannenkoeken op een schaal. Besmeer de bovenste pannenkoek met jam en leg er een andere pannenkoek op. Besmeer deze met kwark en leg er een volgende pannenkoek op. Besmeer deze weer met jam en ga zo verder tot alle pannenkoeken op zijn. Eindig met 2 pannenkoeken.
- Eet smakelijk!

Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

Geschenkcode: H6WB


  • Kies uw land: