IDEAL PRAKTIJK verwent U!


Vandaag telt IDEAL PRAKTIJK een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen. Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: D9WB

GESCHENK BIJ UW BESTELLING

Het smulpakket "Ducs de Gascogne"

Ref. 1951912

Het smulpakket "Ducs de Gascogne" GRATIS met uw bestelling*.

*Presentatie van het mooiste geschenk "Ducs de Gascogne", overeenkomstig de voorwaarden en bepalingen van toekenning.

*Toekenningsvoorwaarden voor de cadeau.

Eet voor uw gezondheid minstens vijf stuks fruit en groente per dag, en zorg geregeld voor lichaamsbeweging. Overmatig alcoholgebruik schaadt de gezondheid. Vakmanschap drink je met verstand.

*Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 7,99.

ANDERE GESCHENKEN

Klik hieronder op een van de andere geschenken om de beschrijving te zien

2e Extra aanbieding

Agenda voor 2020 Luxe-uitgave

Ref. 1976919

Agenda voor 2020 Luxe-uitgave GRATIS bij elke bestelling van € 49 of meer*. Begin het jaar op de allerbeste manier… Om uw prioriteiten zo goed mogelijk te bepalen

- Het lijkt wel alsof alles in het leven werd geroepen om uw dierbare afspraken nog waardevoller te maken. Uw agenda biedt heel wat oplossingen om uw projecten te organiseren, uw prioriteiten te bepalen of alles te noteren wat voor u van belang is!
- Alle informatie samengebundeld met oog voor de vervaardiging, met doeltreffendheid en gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel.
- Met de onbuigzame kaft, de mooie sluiting en zijn ideale formaat komt hij piekfijn voor de dag om uw beschikbare tijd perfect uit te tekenen!

- Stop hem gauw in uw handtas, hij vraagt niet liever dan u leuke vooruitzichten te mogen bieden!

Andere extra aanbieding

Klik hieronder op een van de andere geschenken om de beschrijving te zien

Ik ontvang een extra geschenk bij een bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: