IDEAL PRAKTIJK verwent U!


Vandaag telt IDEAL PRAKTIJK een massa trouwe klanten. Iedere maand kunt u genieten van de nieuwe ideeën en de handige producten die wij u voorstellen. Vergeet niet uw geschenkcode door te geven in het winkelmandje om van deze actie te profiteren!

Geschenkcode van de maand: M6WB

GESCHENK BIJ UW BESTELLING

De 2 isotherm tassen

Ref. 1819911

De 2 isotherm tassen GRATIS bij uw bestelling*. Denkt u eens in, een dagje naar het strand of een trektocht door de bergen, of gewoon een picknick: met deze 2 isotherm tassen kunt u al uw eet- en drinkwaren op de gewenste temperatuur bewaren. Met hun isolerende voering en hermetisch sluitsysteem bieden zij een zeer efficiënte thermische barrière tegen warmte in de zomer en tegen kou in de winter.

Zo blijven uw vruchtensappen ook in de felle zon heerlijk koel. En uiteraard zijn de 2 tassen ook heel erg nuttig om boodschappen te doen of het vieruurtje van uw kleinkinderen in mee te nemen… Grijp er niet naast!

Kenmerken van de tassen:
- Isotherm
- Ergonomisch
- Praktisch
- 2 afmetingen : 13,5 liter + 4,7 liter
- 1 Uitbreidbare Isotherm tas : Hoogte: 16 tot 31 cm

*Zolang de voorraad strekt. Wanneer het cadeau niet meer voorradig is, behoudt IDEAL Praktijk zich het recht voor het te vervangen door een artikel met gelijke of grotere waarde of door een aankoopcheque van € 6.

ANDERE GESCHENKEN

Klik hieronder op een van de andere geschenken om de beschrijving te zien

2e Extra aanbieding

De 2 Vershoud Slakommen

Ref. 1825918

De 2 Vershoud Slakommen en hun accessoires € 3 bij elke bestelling van € 49 of meer. Dat wordt gegarandeerd lekker eten en ontspannen! Bij het zwembad, in de tuin, tijdens een excursie... het is altijd fijn om te kunnen genieten van een zelf bereide lunch.
Uw Slakommen - met hun vork en hun sausbakje - zijn de perfecte metgezellen die u bij iedere gelegenheid verzekeren van een smakelijke maaltijd!

Dit “alles-in-een” duo heeft vele noten op zijn zang. Het doet dienst als slakom - kom - bord - doorzichtige opbergdoos - sausbakje - deksel...
Deze 2 slakommen zijn zodanig ontworpen, dat zij zich op ideale wijze aanpassen aan het formaat van uw 2 Isotherm tassen, waardoor het vervoeren hiervan nog eenvoudiger wordt.

8 stuks :
- 2 slakommen
- 2 deksels
- 2 vorken
- 2 sausbakjes

Andere extra aanbieding

Klik hieronder op een van de andere geschenken om de beschrijving te zien

Ik ontvang een extra geschenk bij een bestelling vanaf € 49.00

  • Kies uw land: